Nászéjszaka – létezik még ilyen?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hogyan fér bele a reggelig tartó mulatás forgatókönyvébe a romantika? Gyakran megesik, hogy az esküvő utáni fáradtság vagy az alkoholos mámor miatt lemondanak a nászéjszaka élményéről a párok, ha egyáltalán jelentősége van az életükben a nászéjszakának. Hogyan lehet mégis feledhetetlenné tenni ezt az éjszakát?

Egy átmulatott éjszakát követően általában az alábbi, meglehetősen prózai szituációval szembesülsz: Lassan már reggel van… Végre elment az utolsó vendég is! Miután egy-két dolgot már elpakoltatok, holtfáradtan rogysz ez ágy szélére. Már lassan 20 órája fent vagy, eddig szórakoztattál mindenkit, és te is jól mulattál. Vízhólyagokkal teli lábfejedet kibújtatod a cipőből, majd végzel pár bokakörzést. És a szokások szerint most még valami hátra van…

Korábban a hagyományos felfogás szerint a szüzesség elvesztése a menyegzőhöz kapcsolódott, és ezt nagy becsben tartották. Régi jogunk szerint a házasság érvényességi kelléke volt az elhálás, ezért társadalmilag ellenőrzött, fontos eseménynek tekintették. Meg kell jegyezni, hogy akkoriban az esküvők sem tartottak hajnalig, és egészen más szerep jutott az ifjú párnak mint manapság. Az újdonsült házaspárt a lakodalom után az alkalomhoz illően elvitték, a menyasszony haját kontyba kötötték és segítettek neki a vetkőzésben, majd a fiatalokat a nászágyra fektették, másnap pedig reggelivel köszöntötték őket, és felöltöztették az újdonsült feleséget. Félig tréfásan még a lepedőn ejtett nyomokat is megkeresték.

Manapság a fiatalok az esküvő előtt is létesítenek szexuális kapcsolatot, így a nászéjszaka jelentősége meglehetősen lecsökkent. A lakodalom forgatókönyvébe meg ráadásul nem is nagyon illeszkedik bele, hiszen a menyasszony különleges kulcsfigurája az estének, akit minden szempár lopva követ. Ennélfogva ha a pár néhány percnél (átöltözés esetén fél óránál) tovább elmarad, még a legjobb buli közepette is lankad az érdeklődés és leül a hangulat. Tehát a kettesben történő elvonulás a lakosdalom közepén nem a legszerencsésebb megoldás. Ráadásul rendkívül stresszes hetek és egy eseménydús, izgalmas nap után kinek van még ereje romantikázni?

Hogyan lehet meghitten felejthetetlenné tenni az éjszakát?

Nos, erre is létezik megoldás, mégpedig az, hogy egy elő-nászéjszaka formájában feledhetetlenné teszitek az estét. Szerezz be mécseseket vagy illatos gyertyákat, és varázsolj földöntúli hangulatot a szobába. Egy masszázsolaj segítségével halk zene mellett masszírozzátok meg egymás hátát és elgyötört tagjait megteremtve az intim hangulatot. Ezekben az órákban egy-egy lágy, figyelmes érintés akár felérhet egy orgazmussal is. Lehetőleg olyan illat- és színvilágot teremts, amihez még nem fűződik közös emléketek, így az érzékszerveken keresztül egy életre szóló emléket teremthetsz. Bármikor is veszitek elő az adott illatot, mindig erre az éjszakára fog emlékeztetni.

A következő estére már beszerezhetsz vadabb, szexis ruhadarabokat, készíthetsz különleges italokat, és elcsavarhatod ifjú férjed fejét.

A menyasszonyi kellékek ilyenkor különös sikert arathatnak… 🙂

Ha vannak még kérdéseid a témában, tanácsot szeretnél kérni, vagy segítségre lenne szükséges az esküvőd megszervezésében, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Konzultálok az esküvőszervezővel