Rólunk mondták

Vélemények rólunk

Maya & Nishu, 2017

“Kicsi, meghitt esküvő volt a miénk, de a szakma krémje ott volt! Olyan csapatot hoztatok össze, hogy azóta is áradoznak a vendégek a ceremóniamesterről, a dekorációról, a helyszínről, a szervezésről, a tortáról és az animátorokról. Arról, hogy milyen fantasztikus volt számukra is az a nap. Az a nap tökéletes volt. Álomesküvő, amit minden nő megérdemelne egyszer az életében. Veletek ez valósággá válhat. Köszönjük szépen!”

 

Réka & Csaba, 2017

“Személyre szabott javaslatokat kaptunk a tematikához és a mi személyiségünkhöz legjobban passzoló szolgáltatókkal, akik ugyanazt a profizmust képviselték, mint a szervezők. Mariann és Martina minden kívánságunkat, minden ötletünket igyekezett megvalósítani, természetesen saját javaslataikkal is kiegészítve. Mindig elérhetőek voltak számunkra, az első pillanattól az utolsóig mellettünk voltak, ha kellett vigasztaltak, vagy együtt nevettek velünk. Voltak határozott elképzeléseink, de ahhoz, hogy ezek meg is valósuljanak nélkülözhetetlen volt Mariann közbenjárása. A ceremóniamesterünk például mintha egyenesen Olaszországból érkezett volna, már külsőségekben is hozta azt a hangulatot, amit megálmodtunk. Ezen felül pedig a szervezők felkutatták nekünk a – minden túlzás nélkül – legjobb olasz cukrászdát. Esküvőnk a legapróbb részletig tökéletesen volt szervezve, amelyet a mai napig emlegetnek a rokonaink és barátaink.”

 

Kati & István, 2015

“Szeretnénk megköszönni az esküvőnkön nyújtott munkátokat. Örülök, hogy veletek együtt dolgozhattunk és megismerhettünk Benneteket.
Mindenkinek csak azt kívánjuk, hogy ilyen csodálatos , tündérmesébe illő legyen a nagy napja.
Reményeink szerint még találkozunk…”

 

 

 

 

Noémi & Balázs, 2017

“A pozitív, megoldás orientált attitűd mögött profi csapat áll, akikkel könnyű együtt dolgozni és úgy tűnik, semmi sem lehetetlen számukra. Nem egyszerűen látványos volt az esküvőnk, hanem egy külön világ, lenyűgöző atmoszférával, ami nem csak minket varázsolt el, de maradandó, különleges élmény volt a vendégeinknek is.
Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akik szeretnének kicsit elrugaszkodni a megszokott sablonoktól.”

 

Faluhelyi Judit, Hilton Budapest
Conference & Events manger

“Örülök, hogy minden jól sikerült és gratulálok Neked a csodás kivitelezéshez. Ritkán látni ennyire jól “összerakott” rendezvényt.”

 

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Olvasd el ezeket is