Miért minket válassz?

“Hihetetlenül megnyugtató volt, hogy az előkészületek a ti kezetekben futottak össze, és nekem csak döntenem kellett az ajánlatok közül, és onnantól kezdve ti intéztetek mindent. Ennek köszönhettem, hogy a Nagy Napon kipihent és felhőtlenül boldog menyasszony lehettem.” Maya, 2017 (indiai-magyar esküvő)

A nagy napotok megismételhetetlen, amelynek pillanatai, érzései egy életen át elkísérnek. Színvonalas helyszínek és professzionális szolgáltatók biztosítása mellett a stílusotoknak megfelelően akár hangulatokat, különleges atmoszférát is tervezünk, hogy az esküvőtöket egy feledhetetlen ünnepéllyé varázsoljuk.

 

Sok éves esküvőszervezői tapasztalattal és minőségi referenciákkal rendelkezünk. Nézzétek meg néhány általunk szervezett esküvőről készült fotót galériánkban, illetve kérjetek tőlünk referencia anyagot. Stílusos, kreatív esküvőszervezést tudunk számotokra biztosítani az egyedi elképzeléseitek mentén.

Érdemes profi esküvőszervezőre bíznotok a szervezést, ha

1. Nekikezdtél a szervezésnek, de elakadtál

Már csak néhány hónap van hátra, de még nincs lefoglalva esküvői helyszín… Sok szolgáltatótól érkezett ajánlat, de nem tudod, melyik ajánlatot válaszd. És a bruttó-nettó árak is összezavartak, aggódsz a rejtett költségek miatt. És hol van még a fotós, zeneszolgáltató, dekoráció, torta…?

Semmi pánik, van még idő a teljes körű esküvőszervezésre!

Ehhez azonban kulcsfontosságú, hogy minél hamarabb nekikezdjünk a szervezésnek. A nyári esküvőszezonhoz közeledve egyre több szolgáltatónak telik be a naptárja, így minél korábban érdemes lefoglalni őket, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnötök. Kiterjedt szolgáltatói partneri körrel rendelkezünk, így  biztosan fogunk tudni ajánlani Nektek megfelelő szolgáltatókat.

2. Amikor a Google nem a barátod…

Menyasszony legyen a talpán, aki el tud igazodni pl az „esküvői fotós” kulcsszóra kiadott találatok útvesztőjében. „Reális ez az ár-érték arány?” „Miért kerül ez ennyibe?” „A másik szolgáltató ezen az áron több szolgáltatást kínál… Érdemes lenne őt választanom?”

Megannyi kérdés, amelybe a legtöbb menyasszony belefut, amikor a Google-t használja segítségként az esküvője szervezésében. Aztán megkérdezi a barátnőket, akik elhalmozzák tanácsokkal, esetleg szolgáltatót is ajánlanak, de valahogy mégsem sikerül előrébb jutni.

Mi segítségetekre lehetünk abban, hogy teljes képet kapjatok az esküvői piacról, a legfrissebb esküvői trendekről, az esküvői keretnek megfelelő színvonalas szolgáltatókat ajánljunk. Stílusotokhoz és elképzeléseitekhez igazodva ajánlunk minden kategóriában (pl fotós, ceremóniamester stb) 3-4 olyan szolgáltatót, amelyre valószínűleg több napos (hetes!) böngészés után akadtatok volna. Néhány alternatíva közül könnyebb választani, mint a szolgáltatók hadából az interneten. Amennyiben ezek az alternatívák még mindig nem megfelelőek számotokra, a feladatunk az, hogy újabbakat találjunk Nektek.

3. A munkátok mellett nem jut idő az esküvőszervezésre

Az esküvőszervezés egy külön szakma, amelyet hosszú évek tapasztalatai tesznek külön szakmává. Vannak speciális étrendű vendégeitek? Ki fogja kifizetni a távozó szolgáltatókat a nagy napon és mikor? Ki ellenőrzi, hogy minden a helyén van? Ki tartja a kapcsolatot a helyszín és a dekor csapat között? Ki rendeli meg a megfelelő számú könyöklőt a welcome fogadásra és ki gondoskodik a szertartás asztal dekorációjáról?

Teljes körű esküvőszervezést tudunk számotokra biztosítani, minden szolgáltatóra vonatkozóan tudunk ajánlatot készíteni, hogy Nektek csupán választanotok kelljen a szolgáltatások és lehetőségek közül.

4. Ha nagy volumenű, komplex esküvőt szerveztek

Mivel a legtöbb menyasszony még sosem szervezett esküvőt, így nem ismerik a buktatókat, a rejtett költségeket, az utolsó pillanatban derül ki, hogy még be jó lenne beszerezni néhány dolgot illetve elfelejtették megrendelni a kiegészítőket.

Több év esküvőszervezői tapasztalattal a hátunk mögött tudunk segíteni abban, hogy ne az utolsó pillanatra maradjon a szervezés valamelyik része, és az utolsó székig biztosítjuk, hogy minden a megfelelő helyre kerüljön.

5. Ha külföldről szervezitek az esküvőtöket

Egyre több külföldön élő pár keres fel minket, a kapcsolattartást angol és német nyelven is vállaljuk.

Az Esküvő Hotline csapata a megfelelő esküvőszervező a számotokra, ha

  • olyan esküvőt szeretnétek, amelyet a vendégeitek őszintén csodálnak, és évekkel később is emlegetnek
  • vannak arról elképzeléseitek, hogy milyen legyen az esküvőtök, de nincs időtök vagy bizonytalanok vagytok, hogyan kezdjetek neki azok kivitelezésének
  • minőségi szolgáltatókat és kreatív ötleteket szeretnétek kapni a nagy napra
  • azt szeretnétek, hogy olyanra bízzátok a napotokat, aki odafigyel a részletekre, megoldást kínál a váratlanul fellépő problémákra, és akinek szerepe esetlegesen túlmutat egy szolgáltató szerepén

Ajánlatot kérek

Olvasd el ezeket is