Esküvőszervező csapatunk

Meggyőződésünk, hogy a jó és igazán emlékezetes esküvő annak függvénye, hogy mennyire teremtődik összhang, milyen aprólékosan vannak kidolgozva a részletek, valamint mennyire vannak szem előtt tartva a pár és a násznép igényei.

Szem előtt tartjuk, hogy minden esküvő egyedi – ahogyan a párok kívánságai is. Partnereinkkel azon dolgozunk, hogy minden részletet figyelembe vegyünk és megfelelően kezeljünk annak érdekében, hogy a különleges nap elejétől a végéig zökkenőmentesen teljen.

Szabó Mariann – vezető esküvőszervező

“Az álmok igenis valóra válnak!” 

Vallom, hogy minden pár egyedi és minden esküvőre készülő pár különleges.

Szerveztem többek között pazarul keleties indiai-magyar esküvőt, királylányosan romantikus holland-magyar esküvőt, vintage stílusú elegáns esküvőt valamint több, egy-egy téma köré felépített esküvőt.

Sokan tematikus esküvőszervezőnek ismernek, ám egy hagyományosabb esküvőszervezés során sem szeretek sablonokat alkalmazni. Minden pár egyedi, és ezt az egyediséget szeretem megtartani a helyszínek, szolgáltatók kiválasztásánál valamint a nagy nap forgatókönyvének szerkesztésekor is.

Akik ismernek, tudják rólam, hogy 100%, de inkább 110% alatt nem adom. Ha valamibe belekezdek, azt csak akkor vállalom, ha maximálisan végre tudom hajtani.

A buktatókat jól ismerő esküvőszervező tapasztalatával bízom benne, hogy támaszt nyújthatok az előkészületek során valamint segítségetekre lehetek a nagy nap megszervezésében.

Nagy Martina – junior esküvőszervező

Ajánlatot kérek

Olvasd el ezeket is