Esküvő pénteken? – Lássuk, mi szól mellette!

Néhány évvel ezelőtt még igencsak ferde szemmel néztek volna ránk a rokonok, ismerősök, ha azt tudattuk volna velük, hogy mi pénteken – azaz hétköznap! – szeretnék megtartani az esküvőt. Mára ez természetesen megváltozott. Nézzük meg azt, hogyan lehet profitálni a pénteken tartott esküvőből!

Ha az esküvő helyszínéül különleges környezetet választunk – pl. tópart, kirándulóhely, akkor a meghívott vendégek akár egy hosszú hétvégi programot is szervezhetnek maguknak az adott helyen a jeles eseményből kiindulva. Ilyenkor nem kell azzal számolnunk, hogy este az órát nézegetik azzal, hogy “jaj már indulnunk kellene haza”, hiszen ebben az esetben biztosan van szállásuk a közelben.

Megoldást jelenthet a pénteki esküvő azoknak a pároknak is, akiknek rövid idő áll rendelkezésre az esküvőszervezésre – különösképpen igaz ez, ha főszezonban tervezik megtartani a nagy napot -, hiszen nagy a valószínűsége annak, hogy az adott időpontra már a legtöbb kiszemelt szolgáltató elkelt. Ebben az esetben még van esély arra, hogy az adott szolgáltatóknál nincs foglalás a pénteki napra.

Több napos vigadozás lehetősége is adott a pénteki esküvő esetén. Több kultúrában is a 2 nap 2 éjszaka tartó mulatság fogalma bizony nem ismeretlen. Ha a pénteken megtartott esküvő nagy családi esemény, és így az este hangulata az idősebb generációhoz igazodik, miért ne csaphatnátok egy szombat esti after-partyt a fiatalokkal?

Végezetül a készülődés izgalma, a vendégvárás valamint a hirtelen szerzett sok élmény okozta pozitív izgalom különösen az ifjú pár számára másnapra bizony kimerültséget hozhat. Egészen biztosan tele lesztek élményekkel, amelynek le kell ülepedniük, hogy a dolgok visszatérjenek a régi kerékvágásba. Ha már hétfőn dolgozni mentek, akkor mi sem felszabadítóbb annál, mintha még egy plusz napotok van arra, hogy kipihenjétek az esküvő fáradalmait.

Ki fog eljönni hétköznap?!

Akik szeretnek benneteket, és veletek szeretnének ünnepelni aznap, azok egészen biztosan meg fogják oldani, hogy ott legyenek aznap. Gondolj csak bele, ha a te kedves ismerősötök házasodna pénteken, azt hogyan fogadnád? Biztos vagyok benne, ha idejében tájékoztatnának, nem jelentene problémát.

Ha vannak még kérdéseid a témában, tanácsot szeretnél kérni, vagy segítségre lenne szükséges az esküvőd megszervezésében, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Konzultálok az esküvőszervezővel